Efter ett flertal resor till en mängd olika städer och områden i Japan har receptsamlingen växt och när Frederik Zäll samlar recept blir det så klart en kokbok efter inte alltför lång tid.
Den givna sushin tillsammans med favoritkryddan Szechuanpeppar står i centrum för bokens tema – Frederiks bästa asiatiska recept med extra fokus på Japan, Kina och Sydkorea.
Smaker som sticker ut är så klart den underbara Szechuanpepparn, men även sydkoreansk barbecque och givetvis sushi. Hur kokar man sushiris på rätt sätt? Vad behöver man för att kunna göra en bibimbap? Hur gör man en Szechuan red oil eller en chicken kung pow?
I boken finner ni svaren. Utöver de tre huvudkategorierna Japan, Kina och Sydkorea har Frederik också samlat ihop sina absoluta favoriter från andra asiatiska länder som till exempel Malaysia, Indien och Thailand.
Utgivningsdatum: 2022-10-27
ISBN: 9789188397966
Producerad av Frilans Anne Nilsson & Visual Designers