anna wallner & Andréas wallner

Barcelona & Penedès: Upplev cava på plats 

Vill du uppleva cava på plats i Barcelona och dess närområde så är detta en bra guide fylld med praktiska tips på var man kan bo, äta och hur man lättast färdas i området. Författarna Anna och Andréas har rest runt mycket i området och hjälper er att välja ut producenter att besöka.

Idén med boken Barcelona & Penedès: Upplev cava på plats är att läsaren efter mycket liten planering själv ska kunna besöka producenter och uppleva området på ett sätt som inte alltid är så lättillgängligt för vanliga turister. Med hjälp av författarna får man en genväg in i det rika kulturliv som omger cavan, vilket gör upplevelsen av drycken och området genuin och äkta.

Boken innehåller praktiska och personligt skrivna tips på var man kan bo och äta i Barcelona och Penedès, samt ett stort antal producentporträtt för att läsaren själv ska kunna välja ut vilka som verkar intressanta för just honom eller henne.

Boken ger även information om vad man kan förvänta sig i Katalonien vad gäller språk, förhållningssätt till tid, hur man tar sig mellan de olika ställena liksom allmäna uppgifter som kan vara bra att ha på resan. Allt enligt författarens egna erfarenheter under många och långa resor i området.

 

Utgivningsdatum: 2014-07-04
Formgivare: Alan Maranik
Fotograf: Andréas Wallner
ISBN: 9789186287597