eliq maranik

Hälso-smoothies: Boosta din kropp med  vitaminer, mineraler och antioxidanter! 

Oavsett anledning så finns det smoothies för de flesta behov. En välkomponerad hälso-smoothie är uppiggande, renande, stärkande och viktbalanserade. Kroppen stärks och välbefinnandet ökar.

I alla tider har människan ätit frukt, bär och grönt för att må bra, men idag äter de allra flesta för lite av de ämnen som kroppen behöver för att upprätthålla god hälsa och vitalitet.

Hälso-smoothies innehåller ett femtiotal lättlagade smoothie-recept som gör att du mår bra och får kroppen i balans. Här finns smoothies för alla smaker. Energirika frukter och bär blandas med nyttiga fibrer, frö- och nötoljor, alla sorters nötter och frön, alger, superbärpulver och andra naturliga kosttillskott. Smaka en chai-smoothie, en mango- eller saffran-smoothie eller varför inte en björnbär, havre och vanilj-smoothie.

Boken innehåller även praktiska och konkreta råd om hur frukt, grönsaker, bär, nötter, kosttillskott och andra ingredienser bör förvaras, vilka hälsoeffekter de ger, vad som går att frysa in och vilka fällor man bör undvika i mataffären, för att nämna några av tipsen.

 

Utgivningsdatum: 2017-08-29
ISBN: 9789188397201