marie törnblom & leif törnblom

Soppboken: Härliga soppor för fest och vardag, 2014

I Soppboken: Härliga soppor för fest och vardag hittar du soppor för alla smaker och måltider. Soppa kan tillagas med några få enkla eller många och mer påkostade ingredienser. De kan göras lätta som en entré eller en riktigt mättande middagsrätt. Här hittar du härligt smakrika soppor för fest och vardag.

Det finns soppor som kan värma i vinterkylan eller svalka en het sommardag, soppor med vårens efterlängtade primörer eller tillagade av höstens mustiga skördar. Våra gårdar, skogar och sjöar ger oss också fantastiska ingredienser till läckra soppor med mycket doft och smak. Soppa kan passa alla, både stora och små middagsgäster, när favoritingredienserna serveras i skålar, som var och en kan ta av, medan de mindre populära ingredienserna göms mixade i buljongen.

Boken ger också tips på goda tillbehör som passar fint till en soppmåltid. Smaka dig fram till egna och familjens favoriter. Låt sedan recepten med hjälp av din egen smak och framför allt din fantasi skapa ännu fler nya soppupplevelser.

 

Utgivningsdatum: 2014-11-03
Formgivare: Alan Maranik
Fotograf: Leif Törnblom
ISBN: 9789186287672