FREDERIK ZÄLL

Grilla & rök: Barbegue – grönsaker, kött, fisk & fågel, 2022

Grilla & rök bjuder på en underbar mix av amerikanskt, sydamerikanskt, afrikanskt och asiatiskt ... Med lite flirt från Sverige och andra delar av Europa.

I boken går Frederik igenom processen med långrökning, olika brikettekniker, skillnaderna på olika sorters rökträ och givetvis bjuder han på en rejäl dos av lipsmacking n ass-kickin maträtter där kött, fisk, fågel och grönt varieras i rökar och grillar på sitt alldeles egna vis, med livsnjutning i största fokus.

På omslaget nämns barbeque, grönsaker, kött, fisk & fågel, just för att boken är väldigt bred och fylld med tips, kunskap och inspiration för all sorts matlagning på grillen.

I denna nya utgåva av Grilla & rök har Frederik också lagt till ett kapitel med matlagning i Dutch Oven som slog igenom i USA under tidigt 1800-tal, ett riktigt gediget och underbart sätt att laga mat.

I boken finns även Frederiks resor i USA väl dokumenterade med mängder av bilder, resetips, BBQ-hak som inte får missas, äventyr och cowboys.

 

Utgivningsdatum: 2022-04-11
ISBN:
9789188397850