Om Grenadine Bokförlag

Du har säkert sett Grenadines böcker 101 Öl, 101 Whisky, 101 Smoothies, 101 Viner och böcker om champagne, barbeque, eller kanske Lyxlagat-serien med lergrytor och grillat eller våra kaffeböcker? Säkert har du sett våra härliga mat- och dryckesböcker i någon butik eller på nätet.

Ger längtan efter mer

Vi har gett ut omkring 300 böcker sedan starten 2004. Och det är med tacksamhet som vi ser att läsarna gång på gång återvänder till våra böcker, för att inspireras, prova nyheter och liksom vi – njuta av god mat och dryck.

Välfylld godispåse

Att köpa våra böcker är som att få en välfylld godispåse och en källa till kunskap om livets goda i mat- och dryckesväg. Böckerna är därför utmärkta till den som själv vill unna sig något trevligt, som present till matglada vänner och bekanta, som företagspresent eller som utbildningmaterial för bar-, café- och restaurangpersonal. Önskar du beställa ett större antal böcker? Kontakta oss då direkt!

Prisbelönta böcker och förlag

År 2020 fick Grenadine bokförlag pris i den internationella mat- och dryckesbokstävlingen Gourmand World Cookbook Awards för att ha varit världens bästa dryckesbokförlag de senaste 25 åren. Tidigare år har förlaget också belönats som världens absolut bästa dryckesförlag två gånger och har även fått pris för en stor mängd böcker och bokserier.