FREDERIK ZÄLL

Förrätter & smårätter: Frederik Zäll´s bästa

Hur inleder vi middagsbjudningen? Det är lätt hänt att nästan allt fokus hamnar på varmrätten när man serverar en trerättersmiddag.

I den här boken har Frederik Zäll valt att lyfta fram det första som intas och som således sätter stämningen på middagsbjudningen nämligen förrätten. Här finns både klassiker och egna skapelser, det finns också smårätter som kan fungera både som starter och som lätt lunch. Stilmässigt är boken fritt influerad utan att hålla sig inom specifika landsgränser.

Hur gör man en riktig Toast Skagen? Vad finns det för enkla förrätter att göra på bara några minuter? Kan man rimma lax direkt vid bordet? Vad funkar innan en kinesisk varmrätt? Kan man tillreda en hel förrätt med endast en brûléebrännare? Svaren får ni i denna aptitretande bok som är fylld med recept, läckra bilder och massor av inspiration.

 

Utgivningsdatum: 2021-10-29
ISBN: 9789188397744