Äntligen är den här, den nya utgåvan av Mjödboken: Tillverka mjöd hemma, standardverket om denna mytomspunna dryck gjord på endast honung, vatten och jäst. Nyutgåvan innehåller ytterligare 16 sidor som bland annat inkluderar nya recept och tvångskarbonering av mjöd. I våras blev boken prisbelönt och utsedd till bästa mjödbok i världen på World Gourmand Cookbook Awards.
I boken dyker vi ner i mjödets värld. Hur ser dryckens historia ut? Vilka olika typer av mjöd finns det? Vilken slags honung ska du använda när du tillverkar mjöd? Hur tillverkar du mjöd? Hur smaksätter du mjöd?
Mjödboken: Tillverka mjöd hemma tilltalar såväl den nyfikne novisen som den med tidigare kunskaper. Du kommer bli en mästare på mjödtillverkning och också kunna imponera på vännerna med en helt unik dryck, som du dessutom har gjort själv!
Utgivningsdatum: 2020-11-04
ISBN: 9789188397560
Producerad av Frilans Anne Nilsson & Strindlund Design