isabelle Christiansson

Struntprat om kost & träning

För en hållbar livsstil är allmänt välmående, rörelse och styrka viktiga pusselbitar. Men det kan vara svårt att lägga till nya och hälsosamma vanor utan att vardagen blir övermäktig. Därför bör Struntprat om kost & träning finnas med i bakhuvudet. Titeln anspelar på balansen som utgör grunden för ett hälsosamt liv och är baserad på forskning som styrker att näringsrik föda och fysiskaktivitet är hälsofrämjande och ökar chansen för ett långt och friskt liv.

Med små medel kan du hitta dina knep för bättre sömn, kost, träning och en mer hållbar dag som ger ökad livsglädje. När det gäller kosten ska man få äta allt! Ingenting är förbjudet och med rätt kostmässiga bas i vardagen är det inte svårt att nå balans och även träningsmålen. Med kunskap och vilja går det att laga jättegod, hälsosam, ekonomisk och miljövänliga måltider – som även minskar matsvinnet.

Känslan efter ett träningspass är näst intill obeskrivlig, speciellt om man har de där sista pusselbitarna som gör att man känner sig självsäker och van att variationen i passet flyter. Dessa delar och tips på hur man kommer igång med träningen och hur man kan skapa sin egna mer kreativa training finns med i boken. 

Gourmand Awards har utsett denna till årets bästa kokbok inom mathälsoböcker i Sverige och därmed är den nominerad till att tävla i finalen om titeln Best in the World vid finalen som går av stapeln våren 2020.

 

Utgivningsdatum: 2019-07-01
ISBN: 9789188639264