I Grenadines svenska utgivning arbetar vi med endast svenska författare, vilket är så gott som en garant för att våra böcker verkligen fungerar praktiskt hemma i det svenska köket. Många av dagens mat- och dryckesböcker är annars vanligtvis svenska översättningar av utländska böcker. Flera av våra författare har skrivit länge för oss och är dessutom mångfaldigt prisbelönade.
Lars Renbjer Specialitet: rom
Frederik Zäll Specialitet: lyxlagat, långkok, barbeque, fast food, grytor, korv
Leif & Marie Törnblom Specialitet: matbröd, soppor, fikabröd
Josephine Eriksson Specialitet: tårtor, bakverk, desserter
Har du en kreativ bokidé eller ett färdigt bokmanus som du tror skulle passa in i Grenadines utgivning? Då är vi intresserade av att komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till förlagschef Stefan Lindström, stefan@grenadine.se, 070-924 08 82
Producerad av Frilans Anne Nilsson & Visual Designers