Alla våra författare inom mat och dryck

I Grenadines svenska utgivning arbetar vi med endast svenska författare, vilket är så gott som en garant för att våra böcker verkligen fungerar praktiskt hemma i det svenska köket. Många av dagens mat- och dryckesböcker är annars vanligtvis svenska översättningar av utländska böcker. Flera av våra författare har skrivit länge för oss och är dessutom mångfaldigt prisbelönade.

Frederik Zäll Specialitet: lyxlagat, långkok, barbeque, fast food, grytor, korv


Örjan Westerlund Specialitet: whisky, snaps, öl, gin


Leif & Marie Törnblom Specialitet: matbröd, soppor, fikabröd


Per Bäckström Specialitet: bakverk


Gunnar Svedberg Specialitet: cognac


Lisen Gren Specialitet: kaffedrinkar


Ted Wärnåker Specialitet: maträtters historia


Jonas Darnell Specialitet: öl


Robert Melin Specialitet: sushi


Dan Glimne Specialitet: dryckesspel, snaps


Anna Wallner Specialitet: cava


Andreas Kjörling Specialitet: vin, likör, bubbel


Isabelle Christiansson Specialitet: kost, träning


Simon Svensson Specialitet: öl


Lennart Rammer Specialitet: vin


Stefan Lindström Specialitet: cocktails


Magnus Vasilis Specialitet: öl, mjöd, cider


Örjan Åstrand Specialitet: alkoholfria cocktails


Eliq Maranik Specialitet: smoothies, choklad, cocktails, glass


Peter M Eronson Specialitet: öl, mjöd, cider


Anna Fritzdorf, Anders Avehall, Maria Alexén & Johan Rosenlind Specialitet: mat från TV-serien "Vår tid är nu"


Jan-Erik Svensson Specialitet: öl


Anne Nilsson Specialitet: kaffe, ost


Robert Andersson Specialitet: öl


Michael Wiander Specialitet: kokböcker för barn


Viola Adamsson Specialitet: Hälsinglands smakarv


Jan Groth Specialitet: whisky


Bokidé eller färdigt manus?

Har du en kreativ bokidé eller ett färdigt bokmanus som du tror skulle passa in i Grenadines utgivning? Då är vi intresserade av att komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till förlagschef Stefan Lindström, stefan@grenadine.se, 076-216 45 15