Alla våra författare inom mat och dryck

I Grenadines svenska utgivning arbetar vi med endast svenska författare, vilket är så gott som en garant för att våra böcker verkligen fungerar praktiskt hemma i det svenska köket. Många av dagens mat- och dryckesböcker är annars vanligtvis svenska översättningar av utländska böcker. Flera av våra författare har skrivit länge för oss och är dessutom mångfaldigt prisbelönade.

Kjell Aleklett Specialitet: öl, trestegshumling


Hasse Nilsson Specialitet: whisky, vinvisor


Robert Sandqvist Specialitet: rom


Lars Renbjer Specialitet: rom


Frederik Zäll Specialitet: lyxlagat, långkok, barbeque, fast food, grytor, korv


Örjan Westerlund Specialitet: whisky, snaps, öl, gin


Leif & Marie Törnblom Specialitet: matbröd, soppor, fikabröd


Henrik Scander, Victor Dahlberg & Alexander Bäckman Specialitet: öl


Per Bäckström Specialitet: bakverk


Gunnar Svedberg Specialitet: cognac


Lisen Gren Specialitet: kaffedrinkar


Ted Wärnåker Specialitet: maträtters historia


Jonas Darnell Specialitet: öl


Robert Melin Specialitet: sushi


Anna Wallner Specialitet: cava


Dag Lennartsson Specialitet: whisky


Susanne Säll Kvarforth, Rikard Säll & Joakim Pettersson Specialitet: snacks, smårätter


Sanna & Lisen El Kott Helander Specialitet: vego, naturligt, näringsrikt


Dan Glimne Specialitet: dryckesspel, snaps


Andreas Kjörling Specialitet: vin, likör, bubbel


Isabelle Christiansson Specialitet: kost, träning


Simon Svensson Specialitet: öl


Catharina Lindeberg Bernhardsson & Margareta Schildt Landgren Specialitet: mat, dukning


Lennart Rammer Specialitet: vin


Lovisa Björck, Isabelle Gustavii, Emilia Johansson, Vilma Tydén & Sanna Söderqvist Specialitet: alkoholfria cocktails


Stefan Lindström Specialitet: cocktails


Magnus Vasilis Specialitet: öl, mjöd, cider


Andreas Fejes Specialitet: klosteröl


Eliq Maranik Specialitet: smoothies, choklad, cocktails, glass


Hans Edmén Specialitet: whisky


Daniel Di Zazzo Malin Di Zazzo Specialitet: rom


Peter M Eronson Specialitet: öl, mjöd, cider


Lotta Fritzdorf, Anders Avehall, Maria Alexén & Johan Rosenlind Specialitet: mat från TV-serien "Vår tid är nu"


Jan-Erik Svensson Specialitet: öl


Anne Nilsson Specialitet: kaffe, ost


Robert Andersson Specialitet: öl


Viola Adamsson Specialitet: Hälsinglands smakarv


Jan Groth Specialitet: whisky


Örjan Åstrand Specialitet: alkoholfria cocktails


Victoria Vesterlund Specialitet: raw food


Josephine Eriksson Specialitet: tårtor, bakverk, desserter


Bokidé eller färdigt manus?

Har du en kreativ bokidé eller ett färdigt bokmanus som du tror skulle passa in i Grenadines utgivning? Då är vi intresserade av att komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till förlagschef Stefan Lindström, stefan@grenadine.se, 070-924 08 82